Søk

SEA TO SUMMIT

STS logo

Katalog    Hjemmeside    Instagram    The Story

Opprinnelsen til Sea To Summit begynte i 1983 i Perth, Australia - en tid da lette utendørsprodukter var vanskelige å finne. Roland Tyson, en ivrig klatrer og eventyrer, begynte å lage sitt eget utstyr på en gammel symaskin på soverommet sitt.

Noen år senere, i 1990, kom den australske fjellklatreren Tim Macartney-Snape til Roland for å lage utstyr for sin kommende ekspedisjon - et dristig forsøk på å klatre Mount Everest ved å starte oppstigningen på havnivå. Utstyret som Roland ville lage måtte fungere i alle høyder over flere måneder, og samtidig være lett og holdbart nok for den 5 måneders turen Tim skulle på.

Ekspedisjonen var en suksess, utstyret klarte testen, og merket Sea to Summit ble født. Navnet på ekspedisjonen var en perfekt analogi for hvordan Roland hadde designet og produsert utstyr i årevis. Han begynner alltid fra grunnen av og stiller spørsmål ved hvordan ting hadde blitt gjort før, og hvordan han kunne lage utstyr som virkelig innoverer.

Tiår senere er dette fremdeles det som gjør Sea To Summit til den de er; et selskap drevet av design-perfeksjonisme som lar dem utvikle geniale og funksjonelle produkter med en "no worries" australsk holdning. Sea To Summits opprinnelige etos "å utstyre og inspirere" fortsetter å drive forskning og utvikling av nye teknikker, materialer, teknologier og produksjonsmetoder. Det inspirerer til nye produktinnovasjoner som holder dem i forkant med å levere lettere og bedre utstyr til alle slags utendørsopplevelser - fra toppekspedisjoner til familieturer og alt i mellom.

Filtere Close