Søk

SUMMIT TO EAT

Summit To Eat Logo

 Katalog    Hjemmeside   Instagram

Summit to Eat tilbyr et utvalg av måltider, med frokost, hovedretter og desserter. Det er forskjellige fordeler med pakkene deres, og ikke minst er det bekvemmeligheten. Ikke bare betyr måltidsposene at det eneste du trenger å ta med deg er en liten komfyr for oppvarming av vannet, det er også mindre rot da alt forblir inne i pakken, klar til å kastes når måltidet er ferdig.

Måltidene i seg selv er mye lettere å oppbevare enn vanlig mat, på grunn av deres lette natur og liten størrelse på grunn av frysetørkingsprosessen. Fordi Summit to Eat lager maten før de frysetørker den, har måltidene mye lengre holdbarhet og vil ikke ødelegge, noe som betyr at de opprettholder sin deilige smak og friskhet selv når de oppbevares i lang tid.

Du trenger ikke å bekymre deg for været heller - du kan varme opp vannet ditt hvor som helst, bare legg det i den frysetørkede pakken, og på 10 minutter har du det smakfulle og mettende måltidet klart til å spise!

Hvis du er interessert i å kjøpe Summit to Eat Freeze Dried Camping Food for din neste tur, kan du bla gjennom produktene våre for å se hva som passer deg, og bestill i dag!

Filtere Close