Søk
Velg produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT ALPHA POTS

  Produsent: SEA TO SUMMIT
  Alpha Pots er laget av en avansert hardanodisert premiumlegering. Dette gjør kjelene tynnere og lettere, men fortsatt ekstremt sterke og holdbare.
  SKU: 73856740008C

  Velg variant :

  Tilgjengelighet: 98 på lager
  kr 649,00

  Sea to Summit Alpha-serien startet med et ønske om å lage et ekstremt lett kokesystem av høy kvalitet uten at det går ut over holdbarhet eller funksjonalitet. Både Alpha Pans og Alpha Pots er laget av en avansert hardanodisert premiumlegering, slik at de kan være tynnere og lettere, men fortsatt ekstremt sterke og holdbare. En sandblåst underside tilfører tekstur som gjør dem mer stabile på en brenner.
  Pivot-Lock-håndtaket på Alpha Pot, som er svingbart på en enkelt horisontal akse, låses fast når du bruker kjelen, noe som gir et sikkert grep uten fare for at håndtaket løsner. Når det ikke er i bruk, roterer Pivot-Lock-håndtaket innover og låser lokket og innholdet som oppbevares i kjelen sikkert på plass.
  Alpha Pot-lokket har også en enkel sil samt Lid Keep - en innovativ design som gjør at Alpha Pot lokket kan hektes vertikalt på grytekanten og holder det utenfor skitten og gir deg muligheten til å bruke begge hender til andre oppgaver.
  De kompakte Alpha Pots kan pakkes inni hverandre, og er designet for å være funksjonelle for solo- og gruppebruk, og er kompatible med Alpha Pans og DeltaLight turbestikk. Fra ekstreme ekspedisjoner til familiecamping, er den allsidige og kompakte Alpha-serien ideell for alt friluftsliv. Kjelene er tilgjengelig i 1.2L, 1.9L, 2.7L og 3.7L.

  • Enkel sil i lokket
  • Dreibart håndtak med sikkerhetslås for sikker og enkel betjening
  • Lett, hardanodisert legering
  • Strukturert underlag for bedre stabilitet på brennere
  • Rustfritt Pivot-lock stålhåndtak med silikonbelegg
  • Oppbevaringspose medfølger
  • EAN/UPC: 9327868151745

  VEKT OG DIMENSJONER:

  Nettovekt: 187 g
  Bruttovekt med emballasje: 239 g
  Høyde sammenpakket: 167 mm
  Høyde i bruk: 100 mm
  Lengde sammenpakket: 95 mm
  Lengde i bruk: 160 mm
  Bredde sammenpakket: 150 mm

  NEDLASTING:

  Tags: AKI3004-02380505 30415844 Sea To Summit Cookware Alpha Pots Unisex Grey Alpha Pot W/sack 1,2l Pot 1.2l+sack
  *
  *
  *