Søk
Velg produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT ALPHA SET 4.2

  Produsent: SEA TO SUMMIT
  Et kompakt koke- og spisesett for fire personer.
  SKU: 73856740235C

  Velg variant :

  Tilgjengelighet: 129 på lager
  kr 1 999,00

  Et kompakt koke- og spisesett for fire personer. Sea to Summit Alpha-serien startet med et ønske om å lage et ekstremt lett kokesystem av høy kvalitet uten at det går ut over holdbarhet eller funksjonalitet. Både Alpha Pans og Alpha Pots er laget av en avansert hardanodisert premiumlegering, slik at de kan være tynnere og lettere, men fortsatt ekstremt sterke og holdbare. En sandblåst underside tilfører tekstur som gjør dem mer stabile på en brenner.
  De plassbesparende DeltaLight Bowl spisebolle og Insul Mug drikkekrus pakkes praktisk inn i Alpha Pot-kjelen. DeltaLight Bowl og Insul Mug er laget med BPA-fri, fiberforsterket polypropylen, og er lette, holdbare, enkle å rengjøre, og er mikrobølgeovn- og oppvaskmaskinsikre.
  Pivot-Lock-håndtaket på Alpha Pot, som er svingbart på en enkelt horisontal akse, låses fast når du bruker kjelen, noe som gir et sikkert grep uten fare for at håndtaket løsner. Når det ikke er i bruk, roterer Pivot-Lock-håndtaket innover og låser lokket og innholdet som oppbevares i kjelen sikkert på plass.
  Alpha Pot-lokket har også en enkel sil samt Lid Keep - en innovativ design som gjør at Alpha Pot lokket kan hektes vertikalt på grytekanten og holder det utenfor skitten og gir deg muligheten til å bruke begge hender til andre oppgaver.
  Alpha Set 4.2 inkluderer: en 2,7L Alpha Pot, en 3,7L Alpha Pot, fire 800 ml Deltalight Bowl og fire 350 ml Deltalite Insul krus.

  • Enkel sil i lokket
  • Dreibart håndtak med sikkerhetslås for sikker og enkel betjening
  • Lett, hardanodisert legering
  • Strukturert underlag for bedre stabilitet på brennere
  • Rustfritt Pivot-lock stålhåndtak med silikonbelegg
  • BPA-fri, mikrobølgesikker, lett, ergonomisk formet bolle og isolert krus
  • DeltaLight Insul Mug kommer med avtakbart isolasjonshylster og silikon drikkelokk for enkel stabling og rengjøring
  • Inkluderer en oppvaskklut
  • Volum 2,7 + 3,7 l kjele, 800 ml spisebolle, 350 ml krus
  • EAN/UPC: 9327868151905

  VEKT OG DIMENSJONER:

  Nettovekt: 1221 g
  Bruttovekt med emballasje: 1221 g
  Høyde sammenpakket: 240 mm
  Lengde sammenpakket: 150 mm
  Bredde sammenpakket: 210 mm

  NEDLASTING:

  Tags: AKI5004-03122110 30415857 Sea To Summit Cookware Alpha Cooksets Unisex Pacific Blue/grey Alpha 4.2 Cookset 4p W Sack Cook Set 4.2+sack
  *
  *
  *