Søk
Velg produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT CAMP MAT PLUS SELFINFLATE

  Produsent: SEA TO SUMMIT
  Camp Plus har Delta Core-kjerne, som betyr at underlaget er litt tykkere enn Camp Mat uten å øke vekten dramatisk.
  SKU: 73856843676C

  Velg variant :

  Tilgjengelighet: 184 på lager
  kr 1 499,00

  Sea To Summits ekstra tykke Camp Plus S.I.-underlag med Delta Core gir komfort og varme i stor størrelse hele året.
  Komfortabel, varm og brukervennlig. Fra fjellvandrere som prøver å holde vekten nede til campere som ønsker litt luksus, Sea to Summits utvalg av selvoppblåsende liggeunderlag gir jevn varme langs hele underlaget i en kompakt, komfortabel og brukervennlig pakke.
  MULTIFUNKSJONSVENTIL Spesielt designet for selvoppblåsende liggeunderlag. Med en enkel vri forhindrer vår multifunksjonsventil gjenoppblåsing mens du ruller opp liggeunderlaget. Vri den tilbake for enkel enveis oppblåsing og finjustering. Dette lar deg rulle underlaget opp til å bli så liten som mulig uten å bekjempe gjenoppblåsing. Denne ventilkonstruksjonen har samme slanke profil, raskere oppblåsing enn tradisjonelle skrueventiler, enkel trykkjustering og superrask tømming som Sea to Summits Air Sprung Cell-underlag og Aeros-puter.
  DELTA CORE Delta Core-designet har store, horisontale trekantkjerner for å fjerne 40% av mattens PU-skumvekt og pakket volum. Dette patentsøkte designet er en virkelig nyskapende tilnærming til å produsere et underlag med minimalt pakket størrelse og vekt mens den maksimerer komfort og tykkelse. Designet med hule kjerner gjør at skummet er helt intakt på over- og undersiden. Dette sikrer jevn isolasjon langs hele overflaten, og unngår hullene som tradisjonelt har latt varmen lekke ned og bort fra kroppen.
  Den intakte skumoverflaten gir også betydelig forbedret binding av skummet til skallstoffene, noe som i stor grad reduserer sjansen for delaminering. Formen og størrelsen på Delta Core varierer over de forskjellige tykkelsene på liggeunderlagene for å sikre styrke og holdbarhet, samtidig som de gir deg støtte og selvoppblåsende ytelse.
  Det horisontale Delta Core-designet brukes i modellene Comfort Light SI, Comfort Plus SI, Camp Plus SI og Comfort Deluxe SI.

  • 75D vevd polyesterstoff, PU skum
  • Delta Core Teknologi
  • Ekstra tykt helårsunderlag i plusstørrelse
  • Delta Coring eliminerer over 40% av skummet for å redusere vekt og pakket volum uten å gå på bekostning av holdbarheten
  • Robust og slitesterkt 75D polyester ytterstoff med ekstrudert laminert TPU på innsiden av underlaget.
  • Multifunksjons reversibel ventil for rask og enkel oppblåsing, tømming og finjustering av lufttrykket.
  • PillowLock fester Aeros-puten din til underlaget ditt og holder den på plass for en sklisikker søvn
  • Inkluderer reparasjonssett for enkel reparasjon på tur
  • R-Value: 4.3
  • EAN/UPC: 9327868139668

  VEKT OG DIMENSJONER:

  Nettovekt: 880 g
  Bruttovekt med emballasje: 880 g
  Høyde sammenpakket: 260 mm
  Høyde i bruk: 75 mm
  Lengde i bruk: 1830 mm
  Bredde sammenpakket: 204 mm
  Bredde i bruk: 510 mm

  NEDLASTING:

  Tags: AMSICAPLR 30415432 Sea To Summit Self Inflating Mats Camp Plus Mat Unisex Moss Selfinflate Mat Camp Plus Regular Liggeunderlag Selvoppblåsende
  *
  *
  *