Søk
Velg produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT COMFORT DELUXE SELFINFLATE

  Produsent: SEA TO SUMMIT
  Et liggeunderlag som er så behagelig at du glemmer at du ikke sover i din egen seng.
  SKU: 73856843392C

  Velg variant :

  Tilgjengelighet: 3 på lager
  kr 2 899,00

  Tenk deg et liggeunderlag så behagelig at du glemmer at du ikke sover i din egen seng! Med 10 cm vertikale sidevegger og en flat soveflate takket være Delta Core skumteknologi, er dette det nærmeste du kommer en vanlig madrass, mens du fortsatt får plass til andre ting i bilen eller ryggsekken. Med en R-verdi på 5,2 tåler Comfort Deluxe S.I. alt unntatt de de kaldeste temperaturene. Perfekt for bilcamping eller leirbruk.
  Komfortabel, varm og brukervennlig.
  Fra backpackere som prøver å holde vekten nede til campere som ønsker litt luksus, Sea to Summits utvalg av selvoppblåsende liggeunderlag gir jevn varme langs hele underlaget i en kompakt, komfortabel og brukervennlig pakke.
  MULTIFUNKSJONS VENTIL
  Spesielt designet for selvoppblåsende liggeunderlag. Med en enkel vri forhindrer vår multifunksjonsventil reinflasjon mens du ruller opp liggeunderlaget. Vri den tilbake for enkel enveis oppblåsing og finjustering. Dette lar deg rulle underlaget opp til å bli så liten som mulig uten å bekjempe re-inflasjon. Denne ventilkonstruksjonen har samme slanke profil, raskere oppblåsing enn tradisjonelle skrueventiler, enkel trykkjustering og superrask tømming som Sea to Summits Air Sprung Cell-underlag og Aeros-puter.
  DELTA CORE
  Delta Core-prosessen bruker store, horisontale trekantkjerner for å fjerne 40% av mattens PU-skumvekt og bulk. Denne patentsøkte teknikken er en virkelig nyskapende tilnærming til å produsere et underlag med minimalt pakket størrelse og vekt mens den maksimerer komfort og tykkelse. Det er viktig at denne kjerneteknikken har den ekstra fordelen av å holde topp- og bunnoverflaten på PU-skummet helt intakt. Dette sikrer jevn varme langs hele underlaget, og unngår de vertikale hullene eller rammelignende hullene som tradisjonelt har tillatt varmen å lekke ned og bort fra kroppen. Den intakte skumoverflaten gir også betydelig forbedret binding av skummet til skallstoffene, noe som i stor grad reduserer sjansen for delaminering. Formen og størrelsen på Delta Core justeres over de forskjellige tykkelsene på liggeunderlagene for å sikre styrke og holdbarhet, samtidig som de gir deg støtte og selvoppblåsende ytelse. Den horisontale Delta Core-teknikken brukes i modellene Comfort Light SI, Comfort Plus SI, Camp Plus SI og Comfort Deluxe SI.

  • Delta Core-teknologi: underlaget er gjennomskåret med horisontale kanaler som reduserer vekt og volum
  • Luksuriøst 30D stretch ytterstoff med myk følelse mot huden
  • Store, horisontale triangelfomrede kjerner reduserer vekt og volum uten å ofre støtte og komfort
  • 10 cm sidevegger gir full liggeflate-PU-skum som er tykkere på toppen av hver Delta Core for bedre isolasjon rett under liggeflaten
   Underlag: 100% polyester med TPU-laminat, ventil: 100% TPU, isolasjon: 100% polyuretanskum, pakkpose: 100% polyester
  • Inkluderer reparasjonssett for enkel reparasjon på tur
  • R-Value: 6.5
  • EAN/UPC: 9327868139705

  NEDLASTING:

  Tags: ASM2065-01291605 30415802 Sea To Summit Self Inflating Mats Comfort Deluxe Blue Unisex Byron Blue Selfinflate Mat Comfortplus Dlx Regular Wide
  *
  *
  *