Søk
Velg produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT COMFORT LIGHT AIRCELL

  Produsent: SEA TO SUMMIT
  Sea to Summit Comfort Light Air Insulated gir både komfort, minimal vekt og slitestyrke, med dobbelt lag med små Air Sprung Cell luftceller i kroppsområdet.
  SKU: 73856845221C

  Velg variant :

  Tilgjengelighet: 5 på lager
  kr 2 599,00

  Sea to Summit Comfort Light Air Insulated gir både komfort, minimal vekt og slitestyrke, med dobbelt lag med små Air Sprung Cell luftceller i kroppsområdet og et enkelt lag med medium luftceller i hode og ben. Air Sprung Cells tilpasser seg til kroppsfasongen din, og gir en jevnere spredning av trykket over madrassen for en mer behagelig natts søvn.
  Støttende, kompakt og pålitelig. Fra lette og raske turer i skogen til mer involvert camping, de prisbelønte Air Sprung Cell Sleeping Mats vil gi deg komfort og støtte fra klumper og kvister under deg.
  MULTIFUNKSJONSVENTIL Sea To Summit utviklet deres egen multifunksjonsventil for å gjøre inflasjon, deflasjon og trykkjustering raskere og enklere. Den lave profilenheten i ett stykke kobles enkelt til Airstream Pumpsack som følger med hver matte.
  Stabilitet = bedre komfort. Årsaken til at disse underlagene er så mye mer komfortable enn andre på markedet, er hvor stabile og støttende de føler. Det unike mønsteret skaper hundrevis av sammenkoblede kamre kalt Air Sprung Cells. Akkurat som en lomme-fjærmadrass du kan ha hjemme, gir denne matrisen av celler uovertruffen støtte. Og fordi disse individuelle lommene med luft fungerer uavhengig, når du beveger deg på matten, får du ikke den rullende følelsen som er vanlig med baffel-luftunderlag. Liggeunderlagene våre er rett og slett mye mer stabile, noe som resulterer i en bedre natts søvn.
  TPU-belegget påføres på innsiden av underlaget gjennom en prosess som er unik for medisinsk og luftfartsindustri. Ekstruderingslaminering er mer holdbar, konsistent og gjør det mulig for Sea To Summit å bruke deres egen TPU-formel. Det er veldig overlegent rull-til-rull-laminering, som brukes i alle andre utendørsprodukter akkurat nå og kan lide av delaminasjonsproblemer. Sea To Summit har også introdusert en antimikrobiell behandling i deres TPU-formel for å forhindre mugg- eller soppvekst inne i madrassen. Selv om vi har to supre pumpealternativer, Airstream og Jet Stream, betyr den antimikrobielle behandlingen på innsiden av underlaget at du kan blåse opp med pusten din, uten bekymring.
  Vi utviklet 30 / 40D Nylon ytterstoff for å oppnå balansen mellom vekt og holdbarhet. 40D-varpgarnet (som løper i lengderetningen og gir stofframmen) gir styrke mens 30D-veftgarnet (vevd over varpgarnet) reduserer stoffets totale vekt og skaper en strukturert veving. På innsiden bruker vi en lys hvit ekstruderingslaminert TPU for å gjøre stoffet lufttett og sveisbart. På utsiden påfører vi et tynt akrylbelegg for å redusere glatt overflate, øke punkteringsmotstanden og for å hjelpe punkteringsreparasjon med selvklebende flekker, hvis de skulle bli nødvendige.
  EXKIN PLATINUM Exkin Platinum er et veldig lett, stille, ikke-vevd stoff som har et tynt metallisert lag på overflaten som reflekterer strålevarme tilbake til brukeren.
  THERMOLITE-isolasjon, designet for optimal ytelse, er laget av spesialkonstruerte fibre for å oppnå en høy CLO-verdi med lav vekt. THERMOLITE HL-1 høy loftisolasjon er en fiberfylling konstruert med en unik 3D-krymping av hulkjerne og faste fibre, som gir utmerket lett varme med overlegen holdbarhet. THERMOLITE-isolasjonen løfter seg opp i Air Sprung Cells for å forhindre konvektivt varmetap fra den varme kroppen til den kalde bakken.
  HYBRID LAG DESIGN Et dobbelt lag med celler i høy oppløsning ved torso for økt komfort, med et enkelt lag med middels oppløsnings celler i hode og ben for redusert vekt.

  • Multifunksjonsventil med høy strømningshastighet gir rask oppblåsing, tømming og enkel finjustering for personlig komfort
  • Ultra-Fresh antimikrobiell behandling til TPU-formelen for å forhindre intern muggvekst
  • Inkluderer reparasjonssett for enkel reparasjon på tur
  • Exkin Platinum er et veldig lett og stille metallbelagt tekstil som reflekterer strålingsvarme fra kroppen
  • THERMOLITE isolasjon fyller luftcellene og forhindrer varmetap fra kroppen til den kalde bakken
  • Inkluderer reparasjonssett for enkel reparasjon på tur
  • R-Value: 3.7
  • EAN/UPC: 9327868046720

  NEDLASTING:

  Tags: AMCLINSS 30413358 Sea To Summit Air Mats Comfort Light Insulated Unisex Green Air Mat Comfortlight Insulated No Pump Small Liggeunderlag Luft
  *
  *
  *