Søk
Velg produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT COMFORT LIGHT SELFINFLATE

  Produsent: SEA TO SUMMIT
  Dobbelt så tykt som Ultra Light, og bare litt tyngre.
  SKU: 73856843465C

  Velg variant :

  Tilgjengelighet: 13 på lager
  kr 1 699,00

  Dobbel tykkelse ift. Ultra Light S.I., men ikke mer enn 160 gram ekstra vekt. Med Delta Core-teknologi gir Comfort Light S.I. det perfekte kompromisset mellom komfort og vekt i en tradisjonell selvoppblåsende skummatte.
  Komfortabel, varm og brukervennlig.
  Fra backpackere som prøver å holde vekten nede til campere som ønsker litt luksus, Sea to Summits utvalg av selvoppblåsende liggeunderlag gir jevn varme langs hele underlaget i en kompakt, komfortabel og brukervennlig pakke.
  MULTIFUNKSJONS VENTIL
  Spesielt designet for selvoppblåsende liggeunderlag. Med en enkel vri forhindrer vår multifunksjonsventil reinflasjon mens du ruller opp liggeunderlaget. Vri den tilbake for enkel enveis oppblåsing og finjustering. Dette lar deg rulle underlaget opp til å bli så liten som mulig uten å bekjempe re-inflasjon. Denne ventilkonstruksjonen har samme slanke profil, raskere oppblåsing enn tradisjonelle skrueventiler, enkel trykkjustering og superrask tømming som Sea to Summits Air Sprung Cell-underlag og Aeros-puter.
  DELTA CORE
  Delta Core-prosessen bruker store, horisontale trekantkjerner for å fjerne 40% av mattens PU-skumvekt og bulk. Denne patentsøkte teknikken er en virkelig nyskapende tilnærming til å produsere et underlag med minimalt pakket størrelse og vekt mens den maksimerer komfort og tykkelse. Det er viktig at denne kjerneteknikken har den ekstra fordelen av å holde topp- og bunnoverflaten på PU-skummet helt intakt. Dette sikrer jevn varme langs hele underlaget, og unngår de vertikale hullene eller rammelignende hullene som tradisjonelt har tillatt varmen å lekke ned og bort fra kroppen. Den intakte skumoverflaten gir også betydelig forbedret binding av skummet til skallstoffene, noe som i stor grad reduserer sjansen for delaminering. Formen og størrelsen på Delta Core justeres over de forskjellige tykkelsene på liggeunderlagene for å sikre styrke og holdbarhet, samtidig som de gir deg støtte og selvoppblåsende ytelse. Den horisontale Delta Core-teknikken brukes i modellene Comfort Light SI, Comfort Plus SI, Camp Plus SI og Comfort Deluxe SI.

  • Delta Core-teknologi-Anti-skli-mønster på undersiden hjelper til å holde underlaget i posisjon
  • Lett 30D polyester med ekstrudert og laminert TPU på over- og undersiden
  • Diagonale, støttende skumvegger bidrar til å blåse opp underlaget og gir bedre komprimering ved pakking
  • Pillow Lock som gjør at Sea to Summit Aeros puter kan festes til matten og holde den på plass
  • Inkluderer reparasjonssett for enkel reparasjon på tur
  • R-Value: 3.1
  • EAN/UPC: 9327868066995

  VEKT OG DIMENSJONER:

  Nettovekt: 595 g
  Bruttovekt med emballasje: 655 g
  Høyde sammenpakket: 124 mm
  Høyde i bruk: 50 mm
  Lengde sammenpakket: 118 mm
  Lengde i bruk: 1700 mm
  Bredde sammenpakket: 260 mm
  Bredde i bruk: 510 mm

  NEDLASTING:

  Tags: AMSICLS 30414408 Sea To Summit Self Inflating Mats Comfort Light Unisex Green Selfinflate Mat Comfortlight Small Liggeunderlag Selvoppblåsende
  *
  *
  *