Søk
Velg produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT COMFORT PLUS AIR CELL

  Produsent: SEA TO SUMMIT
  Comfort Plus Airmats har doble Aircell-lag og isolert med Exkin og Thermolite.
  SKU: 73856845657C

  Velg variant :

  Tilgjengelighet: 1 på lager
  kr 2 999,00

  Sea to Summit Comfort Plus Insulated gir deg det mest effektive systemet for å finjustere komforten som er tilgjengelig på markedet i dag. Comfort Plus Mats har dobbelt lag med Exkin Platinum og Thermolite-isolasjon.
  Støttende, kompakt og pålitelig. Fra lette og raske turer i skogen til mer involvert camping, de prisbelønte Air Sprung Cell Sleeping Mats vil gi deg komfort og støtte fra klumper og kvister under deg.
  MULTIFUNKSJONSVENTIL Sea To Summit utviklet deres egen multifunksjonsventil for å gjøre inflasjon, deflasjon og trykkjustering raskere og enklere. Den lave profilenheten i ett stykke kobles enkelt til Airstream Pumpsack som følger med hver matte.
  Stabilitet = bedre komfort. Årsaken til at disse underlagene er så mye mer komfortable enn andre på markedet, er hvor stabile og støttende de føler. Det unike mønsteret skaper hundrevis av sammenkoblede kamre kalt Air Sprung Cells. Akkurat som en lomme-fjærmadrass du kan ha hjemme, gir denne matrisen av celler uovertruffen støtte. Og fordi disse individuelle lommene med luft fungerer uavhengig, når du beveger deg på matten, får du ikke den rullende følelsen som er vanlig med baffel-luftunderlag. Liggeunderlagene våre er rett og slett mye mer stabile, noe som resulterer i en bedre natts søvn.
  TPU-belegget påføres på innsiden av underlaget gjennom en prosess som er unik for medisinsk og luftfartsindustri. Ekstruderingslaminering er mer holdbar, konsistent og gjør det mulig for Sea To Summit å bruke deres egen TPU-formel. Det er veldig overlegent rull-til-rull-laminering, som brukes i alle andre utendørsprodukter akkurat nå og kan lide av delaminasjonsproblemer. Sea To Summit har også introdusert en antimikrobiell behandling i deres TPU-formel for å forhindre mugg- eller soppvekst inne i madrassen. Selv om vi har to supre pumpealternativer, Airstream og Jet Stream, betyr den antimikrobielle behandlingen på innsiden av underlaget at du kan blåse opp med pusten din, uten bekymring.
  Vi utviklet 30 / 40D Nylon ytterstoff for å oppnå balansen mellom vekt og holdbarhet. 40D-varpgarnet (som løper i lengderetningen og gir stofframmen) gir styrke mens 30D-veftgarnet (vevd over varpgarnet) reduserer stoffets totale vekt og skaper en strukturert veving. På innsiden bruker vi en lys hvit ekstruderingslaminert TPU for å gjøre stoffet lufttett og sveisbart. På utsiden påfører vi et tynt akrylbelegg for å redusere glatt overflate, øke punkteringsmotstanden og for å hjelpe punkteringsreparasjon med selvklebende flekker, hvis de skulle bli nødvendige.
  EXKIN PLATINUM Exkin Platinum er et veldig lett, stille, ikke-vevd stoff som har et tynt metallisert lag på overflaten som reflekterer strålevarme tilbake til brukeren.
  THERMOLITE-isolasjon, designet for optimal ytelse, er laget av spesialkonstruerte fibre for å oppnå en høy CLO-verdi med lav vekt. THERMOLITE HL-1 høy loftisolasjon er en fiberfylling konstruert med en unik 3D-krymping av hulkjerne og faste fibre, som gir utmerket lett varme med overlegen holdbarhet. THERMOLITE-isolasjonen løfter seg opp i Air Sprung Cells for å forhindre konvektivt varmetap fra den varme kroppen til den kalde bakken.
  DOBBELT LAG DESIGN To lag med celler i høy oppløsning for all komfort og sikkerhet - uavhengige kamre lar underlaget fungere selv om ett lag er punktert.

  • Air Sprung Cells tilpasser seg kroppsfasongen din, og gir en jevnere spredning av trykk over madrassen for en mer behagelig natts søvn
  • Multifunksjonsventil med høy gjennomstrømming gir rask oppblåsing, tømming og enkel finjustering for personlig komfort
  • Inkluderer en Airstream Pump som er integrert i pakksekken for rask og enkel oppblåsning
  • Inkluderer låsesystem som fester Sea to Summit-puter til underlaget

   Konstruksjon med to uavhengige lag, noe som gir større følsomhet ved å fordele kroppsvekten og formen over flere celler. De to lagene er forskjøvet for å være jevnere og mer dempende
  • Konstruksjon med to uavhengige lag, noe som gir større følsomhet ved å fordele kroppsvekten og formen over flere celler. De to lagene er forskjøvet for å være jevnere og mer dempende
  • Exkin Platinum er et veldig lett og stille metallisert stoff. Exkin Platinum-termoteknologi reflekterer strålingsvarme tilbake til brukeren
  • Extrusion TPU-laminering er overlegent rull-til-rull-laminering, og hjelper til med å forhindre delaminering
  • Lett, stille og solid 30 / 40D Nylon-stoffer reparasjonssett for enkel reparasjon på tur
  • Inkluderer reparasjonssett for enkel reparasjon på tur
  • R-Value: 4.0
  • EAN/UPC: 9327868084999

  NEDLASTING:

  Tags: AMCPINSSAS 30414595 Sea To Summit Air Mats Comfort Plus Insulated Unisex Red Air Mat Comfortplus Insulated V1 Small W/pump Liggeunderlag Luft
  *
  *
  *