Søk
Velg produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT COMFORT PLUS SELFINFLATE

  Produsent: SEA TO SUMMIT
  Komfortabel og varm, likevel kompakt.
  SKU: 73856843529C

  Velg variant :

  Tilgjengelighet: 16 på lager
  kr 1 999,00

  Liggeunderlag som er laget for å maksimere varme og komfort på kalde turer. Med 8 cm tykkelse og R-verdi på vinternivå gir våre Comfort Plus S.I. luksus med liten pakkestørrelse.
  Komfortabel, varm og brukervennlig.
  Fra backpackere som prøver å holde vekten nede til campere som ønsker litt luksus, Sea to Summits utvalg av selvoppblåsende liggeunderlag gir jevn varme langs hele underlaget i en kompakt, komfortabel og brukervennlig pakke.
  MULTIFUNKSJONS VENTIL
  Spesielt designet for selvoppblåsende liggeunderlag. Med en enkel vri forhindrer vår multifunksjonsventil reinflasjon mens du ruller opp liggeunderlaget. Vri den tilbake for enkel enveis oppblåsing og finjustering. Dette lar deg rulle underlaget opp til å bli så liten som mulig uten å bekjempe re-inflasjon. Denne ventilkonstruksjonen har samme slanke profil, raskere oppblåsing enn tradisjonelle skrueventiler, enkel trykkjustering og superrask tømming som Sea to Summits Air Sprung Cell-underlag og Aeros-puter.
  DELTA CORE
  Delta Core-prosessen bruker store, horisontale trekantkjerner for å fjerne 40% av mattens PU-skumvekt og bulk. Denne patentsøkte teknikken er en virkelig nyskapende tilnærming til å produsere et underlag med minimalt pakket størrelse og vekt mens den maksimerer komfort og tykkelse. Det er viktig at denne kjerneteknikken har den ekstra fordelen av å holde topp- og bunnoverflaten på PU-skummet helt intakt. Dette sikrer jevn varme langs hele underlaget, og unngår de vertikale hullene eller rammelignende hullene som tradisjonelt har tillatt varmen å lekke ned og bort fra kroppen. Den intakte skumoverflaten gir også betydelig forbedret binding av skummet til skallstoffene, noe som i stor grad reduserer sjansen for delaminering. Formen og størrelsen på Delta Core justeres over de forskjellige tykkelsene på liggeunderlagene for å sikre styrke og holdbarhet, samtidig som de gir deg støtte og selvoppblåsende ytelse. Den horisontale Delta Core-teknikken brukes i modellene Comfort Light SI, Comfort Plus SI, Camp Plus SI og Comfort Deluxe SI.

  • Delta Core-teknologi-Anti-skli-mønster på undersiden hjelper til å holde underlaget i posisjon
  • Luksuriøst 30D stretchstrikk for en myk følelse mot huden på oversiden
  • Store horisontale, trekantede kjerner reduserer vekt og volum uten å ofre støtte og komfort
  • Diagonale, støttende skumvegger bidrar til å blåse opp underlaget og gir bedre komprimering ved pakking
  • 8 cm tykk
  • Underlag: 100% polyester med TPU-laminat, ventil 100% TPU, isolasjon: 100% polyuretanskum, pakkpose: 100% polyester
  • Inkluderer reparasjonssett for enkel reparasjon på tur
  • R-Value: 4.1
  • EAN/UPC: 9327868067022

  VEKT OG DIMENSJONER:

  Nettovekt: 895 g
  Bruttovekt med emballasje: 1060 g
  Høyde sammenpakket: 150 mm
  Høyde i bruk: 80 mm
  Lengde sammenpakket: 150 mm
  Lengde i bruk: 1830 mm
  Bredde sammenpakket: 260 mm
  Bredde i bruk: 510 mm

  NEDLASTING:

  Tags: AMSICPR 30414412 Sea To Summit Self Inflating Mats Comfort Plus Light Red Unisex Red Selfinflate Mat Comfortplus Regular Light Red Regular Liggeunderlag Selvoppblåsende
  *
  *
  *