Søk
Velg produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT ETHERLIGHT XT INSULATED AIRCELL

  Produsent: SEA TO SUMMIT
  Etherlight er et meget komfortabelt og tykt liggeunderlag, samtidig som det er meget lett.
  SKU: 73856845924C

  Velg variant :

  Tilgjengelighet: 22 på lager
  kr 3 279,00

  Vårt letteste, tykkeste og stilleste Air Spring Cell-underlag med isolasjon for helårskomfort. Den ekstra tykkelsen gjør at du kan ligge mykere og dypere uten å berøre bakken. Flere runde Air Sprung Cell luftkamre kobler sammen over- og underside, og fungerer som individuelle fjærer som tilpasser seg kroppens konturer.
  Støttende, kompakt og pålitelig. Fra lette og raske turer i skogen til flere dagers camping, de prisbelønte Air Sprung Cell Sleeping Mats vil gi deg komfort og støtte fra klumper og kvister under deg.

  MULTIFUNKSJONSVENTIL

  Sea To Summit utviklet deres egen multifunksjonsventil for å gjøre inflasjon, deflasjon og trykkjustering raskere og enklere. Den lave profilenheten i ett stykke kobles enkelt til Airstream Pumpsack som følger med hver matte.
  Stabilitet = bedre komfort. Årsaken til at disse underlagene er så mye mer komfortable enn andre på markedet, er hvor stabile og støttende de føler. Det unike mønsteret skaper hundrevis av sammenkoblede kamre kalt Air Sprung Cells. Akkurat som en lomme-fjærmadrass du kan ha hjemme, gir denne matrisen av celler uovertruffen støtte. Og fordi disse individuelle lommene med luft fungerer uavhengig, når du beveger deg på matten, får du ikke den rullende følelsen som er vanlig med luftunderlag. Liggeunderlagene våre er rett og slett mye mer stabile, noe som resulterer i en bedre natts søvn.
  TPU-belegget påføres på innsiden av underlaget gjennom en prosess som er unik for medisinsk og luftfartsindustri. Ekstruderingslaminering er mer holdbar, konsistent og gjør det mulig for Sea To Summit å bruke deres egen TPU-formel. Det er veldig overlegent rull-til-rull-laminering, som brukes i alle andre utendørsprodukter akkurat nå og kan lide av delaminasjonsproblemer. Sea To Summit har også introdusert en antimikrobiell behandling i deres TPU-formel for å forhindre mugg- eller soppvekst inne i madrassen. Selv om vi har to supre pumpealternativer, Airstream og Jet Stream, betyr den antimikrobielle behandlingen på innsiden av underlaget at du kan blåse opp med pusten din, uten bekymring.
  Vi utviklet 30 / 40D Nylon ytterstoff for å oppnå balansen mellom vekt og holdbarhet. 40D-varpgarnet (som løper i lengderetningen og gir stofframmen) gir styrke mens 30D-veftgarnet (vevd over varpgarnet) reduserer stoffets totale vekt og skaper en strukturert veving. På innsiden bruker vi en lys hvit ekstruderingslaminert TPU for å gjøre stoffet lufttett og sveisbart. På utsiden påfører vi et tynt akrylbelegg for å redusere glatt overflate, øke punkteringsmotstanden og for å hjelpe punkteringsreparasjon med selvklebende flekker, hvis de skulle bli nødvendige.

  EXKIN PLATINUM

  Exkin Platinum er et veldig lett, stille, ikke-vevd stoff som har et tynt metallisert lag på overflaten som reflekterer strålevarme tilbake til brukeren.
  THERMOLITE-isolasjon, designet for optimal ytelse, er laget av spesialkonstruerte fibre for å oppnå en høy CLO-verdi med lav vekt. THERMOLITE HL-1 høy loftisolasjon er en fiberfylling konstruert med en unik 3D-krymping av hulkjerne og faste fibre, som gir utmerket lett varme med overlegen holdbarhet. THERMOLITE-isolasjonen løfter seg opp i Air Sprung Cells for å forhindre konvektivt varmetap fra den varme kroppen til den kalde bakken.

  ENKELT LAG DESIGN

  Større luftlommer opprettes ved å bruke mange TPU-løkker som forbinder de øverste og nederste stofflagene med Sea To Summit Air Sprung Cell-sveisemønster. TPU-løkkene gjør at topp- og bunnlagene kan plasseres lenger fra hverandre, og skaper større luftlommer når de blåses opp som krever mindre stoff generelt. Perfekt for sidesviller, den ekstra høyden på dette underlaget lar hoftene synke dypere ned i den uten å berøre bakken.

  • Inkluderer en Airstream pumpe som er integrert i pakkposen for rask og enkel oppblåsing
  • Ekstra tykke (XT) Air Sprung Cells
  • Exkin Platinum og Thermolite som isolasjon
  • Air Sprung Cells for en mer komfortabel søvn
  • Multifunksjonsventil med høy luftgjennomstrømming
  • PillowLock holder Aeros-puter i posisjon på underlaget
  • Underlag: 100% nylon ventil 100% TPU, isolasjon: 100% polyester, pakkpose: 100% nylon
  • Inkluderer reparasjonssett for enkel reparasjon på tur
  • R-Verdi: 3.2
  • EAN/UPC: 9327868131389

  VEKT OG DIMENSJONER:

  Nettovekt: 470 g
  Bruttovekt med emballasje: 745 g
  Høyde sammenpakket: 270 mm
  Høyde i bruk: 100 mm
  Lengde sammenpakket: 120 mm
  Lengde i bruk: 1680 mm
  Bredde sammenpakket: 120 mm
  Bredde i bruk: 550 mm

  NEDLASTING:

  Tags: AMELXTINS_S 30415319 Sea To Summit Air Mats Etherlight Xt Insulated Unisex Pewter Air Mat Etherlight Xt Insulated Small W/pump Liggeunderlag Luft
  *
  *
  *