Søk
Velg produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT ULTRALIGHT SELFINFLATE

  Produsent: SEA TO SUMMIT
  Lett og kompakt for minimalistiske turfolk.
  SKU: 73856843319C

  Velg variant :

  Tilgjengelighet: 9 på lager
  kr 1 199,00

  Lett og pakkbar for minimalistiske, raske turer. Ultra Light S.I. selvoppblåsende liggeundelag er for ultralette pakkere som ikke vil gi slipp på de gjennomprøvde og solide selvoppblåsende skumunderlagene. 2,6 i R-verdi sørger for den isolasjonen som trengs gjennom vår, sommer og høst, mens skummet betyr at du ikke behøver å anstrenge pusten din på slutten av dagen.
  Komfortabel, varm og brukervennlig.
  Fra backpackere som prøver å holde vekten nede til campere som ønsker litt luksus, Sea to Summits utvalg av selvoppblåsende liggeunderlag gir jevn varme langs hele underlaget i en kompakt, komfortabel og brukervennlig pakke.
  MULTIFUNKSJONS VENTIL
  Spesielt designet for selvoppblåsende liggeunderlag.
  Med en enkel vri forhindrer vår multifunksjonsventil reinflasjon mens du ruller opp liggeunderlaget. Vri den tilbake for enkel enveis oppblåsing og finjustering. Dette lar deg rulle underlaget opp til å bli så liten som mulig uten å bekjempe re-inflasjon. Denne ventilkonstruksjonen har samme slanke profil, raskere oppblåsing enn tradisjonelle skrueventiler, enkel trykkjustering og superrask tømming som Sea to Summits Air Sprung Cell-underlag og Aeros-puter.
  DELTA CORE-V
  I Sea to Summits lettere modeller brukes Delta Core-V vertikal kjerneteknologi for å fjerne 20% av vekten og mesteparten av underlagets polyuretanskum (PU).

  Sea To Summit bruker sofistikerte trykkartdata for å definere kroppskontaktområder som blir blåkopien for deres særegne graderte kjernemønster. I kroppskontaktområder der ekstra varme og støtte er nødvendig - skuldre, hofter og føtter - er de vertikale kjernehullene mindre. I de mindre kritiske områdene har mer skum blitt fjernet for å minimere vekten og pakkestørrelsen. Delta Core-V-teknologi brukes i Ultra Light SI- og Camp Mat SI-modeller.

  • Delta Core-V Technology
  • Anti-sklibelegg på undersiden holder underlaget på plass
  • Små, langsgående Delta Cores i kroppskontaktområder (skulder, hofter, føtter) holder det varmere
  • Større, langsgående Delta Cores i kroppskontaktområdene reduserer underlagets vekt og volum
  • Inkluderer reparasjonssett for enkel reparasjon på tur
  • R-Value: 2.6
  • EAN/UPC: 9327868066957

  VEKT OG DIMENSJONER:

  Nettovekt: 395 g
  Bruttovekt med emballasje: 435 g
  Høyde sammenpakket: 99 mm
  Høyde i bruk: 25 mm
  Lengde sammenpakket: 99 mm
  Lengde i bruk: 1250 mm
  Bredde sammenpakket: 260 mm
  Bredde i bruk: 510 mm

  NEDLASTING:

  Tags: AMSIULXS 30414416 Sea To Summit Self Inflating Mats Ultralight Unisex Orange Selfinflate Mat Ultralight Xsmall Liggeunderlag Selvoppblåsende
  *
  *
  *