Søk
Velg produkter
  Menu Close

  SUMMIT TO EAT BREAKFAST AND DESSERTS

  Produsent: SUMMIT TO EAT
  Når du har satt opp teltet på slutten av en lang dag er det ikke noe bedre enn et solid måltid som kan hjelpe deg med å slappe av og lade opp.
  SKU: 73857441381C

  Velg variant :

  Tilgjengelighet: 91 på lager
  kr 129,00

  Gi deg selv en uslåelig start på dagen med grøt med kremet, valset havre og deilige bringebærbiter. Det gir et næringsrikt, deilig og energisk frokostmåltid, ideell for enhver spennende tur eller utflukt. Enten du trenger drivstoff før en dag lang fjellvanding, en utfordrende langrennstur eller en fjellklatring, kan Summit to Eat's saftige havre være akkurat det du trenger. Hver pose er full av energi, inkludert en god proteinkilde og over 60 g karbohydrater for å holde deg i gang frem til lunsjtid. Grøten med helmelk, matfløte, valset havre, sukker og bringebær tilberedes før frysetørking. Dette sikrer at Summit to Eat kan lage det perfekte måltidet hver gang. I stedet for et utvalg frysetørkede ingredienser får du et deilig måltid av høy kvalitet, laget for å smake godt i ethvert miljø.

  Summit To Eat forstår at den ivrige eventyreren kan havne i en rekke spennende miljøer og situasjoner. Derfor sørger de for at det er raskt og enkelt å tilberede måltidene. Enten du skal slappe av på slutten av dagen under en campingtur, eller skal starte dagen før en lang dagstur, er alt du trenger å gjøre å tilsette vann, og du vil ha deilig og mettende ekspedisjonsmat på få minutter. Under lengre ekspedisjoner vet vi at vekt og volum er kristisk. Derfor er alle posene også lette og enkle å pakke, designet for å ta lite plass i enhver eventyrers ryggsekk.

  Ingredienser: Helmelk, matfløte (21%), valset havre (16%), sukker, frysetørrede bringebær (2%).

  • Kcal per pakke: 463
  • Posens vekt: 98g
  • Mengde vann som trengs: 175ml
  • Vegetarisk
  • Ferdig på under 10 minutter
  • Se produktark for detaljert næringsinnhold
  • EAN/UPC: 5060138531239

  VEKT OG DIMENSJONER:

  Nettovekt: 98 g
  Bruttovekt med emballasje: 98 g

  NEDLASTING:

  Tags: 809101 11320009 Summit To Eat Freeze Dried Food Breakfast/lunch Unisex N/a Breakfast Morning Oats Morning Oats
  *
  *
  *