Søk
Velg produkter
  Menu Close

  SUMMIT TO EAT DINNER

  Produsent: SUMMIT TO EAT
  Når du har satt opp teltet på slutten av en lang dag er det ikke noe bedre enn et solid måltid som kan hjelpe deg med å slappe av og lade opp.
  SKU: 73857441186C

  Velg variant :

  Tilgjengelighet: 168 på lager
  kr 149,00

  Når du har satt opp teltet på slutten av en lang dag er det ikke noe bedre enn et solid måltid som kan hjelpe deg med å slappe av og lade opp. Summit to Eat Pasta Bolognaise er en fantastisk kombinasjon av saftig og mør kjøttdeig, tilberedt i en deilig, fyldig italiensk tomat- og urtesaus og blandet med pastaskruer. Enten du hviler i solen etter en slitsom fottur eller trenger noe varmende i dårlig vær, er vår frysetørkede Pasta Bolognese det perfekte eventyrmåltid for enhver situasjon.
  For å sikre at alle måltidene smaker like godt hver gang, tilbereder Summit to Eat alle måltidene før de frysetørker dem. Dette betyr at du alltid vil ha tilgang til gode retter som er tilberedt til en høy standard og satt sammen med god smak og ernæring i tankene. Posene i standardstørrelse er fullpakket med karbohydrater og protein, og er perfekte for å lade opp batteriene etter en dagstur eller klatring, eller bare som et raskt og enkelt måltid til en campingtur i helgen.
  For lengre utflukter og ekspedisjoner tilbyr vi også større poser, som gir deg større porsjoner av den samme deilige, næringsrike maten av høy kvalitet. Dette gjør de større posene perfekte for å gi deg enda mer av den viktige ernæringen og energien du trenger. Det er raskt og enkelt å tilberede vår frysetørkede turmat i ethvert miljø eller situasjon. Alt du trenger å gjøre er å tilsette vann. På mindre enn 10 minutter kan du nyte et varmende, deilig, næringsrikt måltid.

  Ingredienser: Kokt tørr pasta (hvete) (27%), hakkede tomater, tomatpuré, hakket stekt storfekjøtt (11%), løkterninger, rapsolje, hakket hvitløk, italiensk urteblanding, salt.

  • Kcal per pakke: 674
  • Posens vekt: 125g
  • Mengde vann som trengs: 300ml
  • Ferdig på under 10 minutter
  • Se produktark for detaljert næringsinnhold
  • EAN/UPC: 5060138531246

  VEKT OG DIMENSJONER:

  Nettovekt: 125 g
  Bruttovekt med emballasje: 125 g

  NEDLASTING:

  Tags: 800101 11320000 Summit To Eat Freeze Dried Food Dinner Unisex Multicolor Dinner Pasta Bolognaise Pasta Bolognaise
  *
  *
  *